FRI FRAKT över 300kr inom sverige | FREE international shipping on orders over 600SEK

Om oss


Lill Andersen and Maria Lund, founders of Skintology Stockholm

 

Skintology Stockholm är ett svenskt hudvårdsmärke grundat under 2018 av Lill Andersen, certifierad hudterapeut och Maria Lund, utbildad Cosmetic Scientist. All produktutveckling sker i Sverige och sortimentet är under ständig utveckling, vi kommer att fortsätter ständigt att expandera med fler produkter. Skintology Stockholms mission är att skapa effektiva produkter för den moderna och krävande konsumenten med synliga resultat för alla hudtillstånd. No-nonsense skin care to help you on your way. Be the better you. 

Filosofi

Vi älskar hudvård som ger synliga resultat! Vi väljer noggrant våra ingredienser och alla våra påståenden är underbyggda och baserade på studier. Hos Skintology hittar du alltid högkvalitativa och lättanvända produkter. 

Super thin premium bio cellulose from Skintology Stockholm

Let's talk about the base!

Vad är bio-cellulosa?

Vårt bio-cellulosa-ark är tillverkat av fermenterad kokosnötjuice. Genom att addera bakterier till kokosjuicen och låta den fermentera i några dagar bildas ett geléämne. Låter det konstigt? Oroa dig inte, det är helt säkert för huden. Bio-cellulosan är faktiskt både fuktgivande och antiinflammatorisk. Dessutom har den en fantastisk kylande och avpuffande effekt på huden.

Som du kanske förstår, så är själva arket i sig lika viktigt som serumet vi lägger till!

Dessutom är vårt supertunna bio-cellulosaark tillverkat med en patenterad teknik som möjliggör hög absorption av aktiva ingredienser. Jämfört med annat bio-cellulosamaterial som inte kan absorbera mycket produkt, absorberar vårt ark hela 200 gånger sin egen vikt.

Det här ger dig ett ark fullt av aktiva ingredienser snarare än att det bara är täckt med serum.

Med sin nästan magiska vidhäftningsförmåga ökar nedslussningen av serum i huden och ger ett överlägset resultat.

Vår mask är tunn, diskret att bära och har en kylande effekt (även utan att förvara den i kylen). Så luta dig tillbaka, koppla av och njut av vår sköna mask som kommer sluta sig runt ditt ansikte som en andra hud.