FRI FRAKT över 300kr inom sverige | FREE international shipping on orders over 600SEK | SALE !!! 35% off EVERYTHYNG with the code: SALE!

Våra 5 Bästa Julklappstips


Letar du efter julklappstips som andas omtanke? Ge bort lyxig egentid till någon du tycker om! Kanske till flickvän, mamma, svärmor eller mormor? Vi har julklapparna som garanterat kommer uppskattas!

Här kommer våra 5 absolut bästa och prisvärda julklappstips!

1. Sheet mask Kit 349 kr (värde 396 kr)

Våra populära arkmasker i 4 pack! Perfekt för att skapa en hemmaspa-känsla och unna sig en lyxig stund och ta hand om sig själv. Det serumdränkta arket läggs över ansiktet och ska verka i 20-30 minuter innan det tas av och överflödigt serum masseras in i huden. Det som är så fantastiskt med dessa arkmasker är att resultat syns direkt! Huden ser mer återfuktad ut och får en hälsosam lyster, vid regelbundet användande kommer även mer långvariga effekter. Våra arkmasker är dessutom tillverkade av bio-cellulosa med en patenterad teknologi som möjliggör hög absorbtion av aktiva ingredienser för ett överlägset resultat. 

Det finns 2 varianter av masken; Thirst Quench Hydrating Mask (djupt återfuktande) och Fresh Start AHA Mask (lätt exfolierande och lystergivande), vi har även ett Mix Kit med 2 av varje mask.

Du hittar dem HÄR.

Skintology Stockholm Sheet Mask Kits

2. Start Kit 399 kr (värde 467 kr)

Det perfekta prova på kitet! Innehåller 3 st 10 ml flaskor:

 • Thirst Quench Hyaluronic Concentrate, ett lyxigt och djupt återfuktande serum som både ökar fukthalten i huden och har en lugnande verkan. 

  Nominerad i Swedish Beauty Awards - "Årets serum under 600kr" och vinnare av Beauty Oscar 2020 - "Årets återfuktare"

 • The Basics Day Cream, en lätt men djupt återfuktande och mjukgörande kräm som stärker hudbarriären och minskar synligheten av fina linjer linjer och rynkor. Fungerar fantastiskt under make up.

 • The Basics Night Cream, en rik kräm som hjälper huden att återhämta sig under natten, stöttar hudens naturliga mikrobiom och ger en jämnare hudtextur.

   Du hittar det HÄR.

 

3. Lyxig handsprit som är nominerad till Årets handprodukt från 69 kr

Det här är en alcogel utöver det vanliga! Den innehåller såklart 70% alcohol som desinficerar och är effektivt mot bakterier och virus. Men den ger också en omedelbar len och återfuktad hudkänsla med hjälp av betain. Betain är en naturlig återfuktare som finns i naturen, både i växter och djur. Det betain vi använder är 100% bio-baserat aminosyraderivat framtaget ur sockerbeta. Betainet hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och uttorkning genom att kontrollera vattenbalansen i cellerna. Det hjälper även till att förstärka hudbarriären genom att återfukta och skydda huden. 

Så glöm uttorkade händer med den här alcogelen! Enligt Daisy Beauty Awards är den här alcogelen en av årets 5 bästa handprodukter!

Den finns i två storlekar: 150 ml aluminiumflaska som är värdig att ha stående framme och en mindre 50 ml flaska perfekt att ha i väskan.  

Du hittar dem HÄR.

Skintology Stockholm Hand Sanitizer

 

4. Thirst Quench Set - återfuktande essense, serum och mask 999 kr (värde 1346 kr)

Den perfekta kombinationen för att boosta huden med massvis med fukt, till ett helt fantastiskt pris! Ett perfekt komplement till en befintlig hudvårdsrutin som behöver en fuktboost. Fukt ska inte underskattas! En återfuktad hud får en hälsosam lyster, är mindre känslig och mer motståndskraftig och mindre synliga fina linjer. 

Produkterna som ingår:

 • 2 st Thirst Quench Hydrating Sheet Mask som är djupt återfuktande och hjälper till att bibehålla fuktbalansen i huden. Masken är vitaliserande och huden känns omedelbart mjukare och får mer lyster.  Tillverkad av bio-cellulosa med en patenterad teknologi som möjliggör hög absorbtion av aktiva ingredienser för ett överlägset resultat. 
 • 1 st Thirst Quench Activator Booster, en djupt återfuktande essens som hjälper till att öka nedslussningen av aktiva ingredienser ned i huden. Den ger ett bättre och snabbare resultat av efterföljande produkter samtidigt som den återfuktar och lugnar huden. Nominerad i Swedish Beauty Awards - "Årets svenska produkt".
 • 1 st Thirst Quench Hyaluronic Concentrate, ett lyxigt och djupt återfuktande serum som både ökar fukthalten i huden och har en lugnande verkan. Nominerad i Swedish Beauty Awards - "Årets serum under 600kr" och vinnare av Beauty Oscar 2020 - "Årets återfuktare"

Du hittar Thirst Quench Set HÄR.

 Skintology Stockholm Thirst Quench Set

 

5. The Basics Set - komplett hudvårdsrutin med allt du behöver endast 999kr (värde 1636 kr) 

Vi har sparat det bästa till sist! En hel hudvårsdrutin till ett helt GALET pris!!! Vi har skapat en DECEMBER DEAL där du sparar hela 637 kr!! Ett set med allt man behöver i en hudvårdsrutin: Rengöring, Dagkräm, Nattkräm och vår innovativa serumolja. 

Mer om produkterna:

 • The Basics Gentle foaming Cleanser, en mild och skummande rengöringsmousse. Gentle Foaming Cleanser tar effektivt bort orenheter samtidigt som huden blir återfuktad och silkesmjuk. Rengöringen har en frisk doft av gurka från naturligt gurkvatten. Nominerad till Årets Rengöring (2019) i Daisy Beauty Awards

 • The Basics Oil Gel, en silkeslen, lugnande oljegel som hjälper till att stärka hudbarriären och skydda mot föroreningar och förebygga synliga tecken på stress mot huden. The Basics Oil Gel är en innovativ gel som smälter till en olja vid beröring och ger en omedelbar mjuk och len hudkänsla.

 • The Basics Day Cream, hjälper till att stärka hudens naturliga barriär och bidrar till en fastare hud med minskad synlighet av fina linjer, rynkor och porer. Innehåller bland annat glykyretrinsyra (aktiv komponent i lakritsrot), peptider och pantenol. 

 • The Basics Night Cream, djupt återfuktande och hjälper till att förbättra hudstrukturen, samtidigt som huden ser fastare ut med minskad synlighet av fina linjer, rynkor och porer. Innehåller bland annat fermenterat havreextrakt, peptider och niacinamid

Du hittar The Basics Set HÄR.

 Skintology Stockholm The Basics Range

 

Svårt att bestämma dig? Ge bort ett Presentkort. 

Presentkort hittar du HÄR.